Кошик
126 відгуків
НАБЕРИ
+380734045005
+380994045005
Кошик
влево
  • Ніж обробний TRAMONTINA Barbecue, 178 мм, фото 2
  • Ніж обробний TRAMONTINA Barbecue, 178 мм, фото 3
вправо
Ніж обробний TRAMONTINA Barbecue, 178 мм

Ніж обробний TRAMONTINA Barbecue, 178 мм

  • Немає в наявності
  • Код: 6344598

189 грн.

+380734045005
Консультант \ Менеджер по продажам
  • +380994045005
    Консультант \ Менеджер по продажам
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ніж обробний TRAMONTINA Barbecue, 178 мм
Ніж обробний TRAMONTINA Barbecue, 178 ммНемає в наявності
189 грн.
+380734045005
Консультант \ Менеджер по продажам
  • +380994045005
    Консультант \ Менеджер по продажам
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
  • Ніж Barbecue
  • Матеріал леза: нержавіюча сталь
  • Матеріал рукоятки: дерево
  • Ріжуча кромка ножа: гладка
  • Колір: коричневий
  • Призначення ножа: обробний

TRAMONTINA ЗАПРОШУЄ НА БАРБЕКЮ ПО-БРАЗИЛЬСЬКИ

Як і будь-яка інша українська національна кухня, бразильська кулінарна традиція і вміє, і любить готувати запечене м'ясо, яке має смачною назвою Сһиггаѕсо.

 

 

Літо - найкращий час для приготування смачних страв на вогні під відкритим небом. Складно знайти більш популярний спосіб приготування делікатесів на природі, ніж різні варіанти гриля. Саме такий спосіб є максимально простим і одночасно ефективним, крім того, приготування м'яса і овочів на грилі перетворює будь-пікнік в маленьке пригода. Але весь час готувати однакові страви на зразок шашлику швидко набридає, і цінителі запеченого м'яса починають шукати більш вишукані і екзотичні варіанти. Один з них - бразильський чураско.

Традиційно для приготування чураско бразильці використовували добірні телячі стейки, але сучасна латиноамериканська кухня допускає готувати чураско практично з будь-якого м'яса - яловичини, свинини або навіть птахи. У будь-якому випадку, головним у чураско є не те, З ЧОГО його готувати, а ЯК це робити! До речі, на відміну від шашлику, м'ясо для чураско не вимагає попереднього маринування, а лише рясно обробляється сіллю і спеціями.

 

 

Найважливіше в приготуванні чураско - правильно нарізати м'ясо упоперек волокон, нанизати на шампур з зручною ручкою і обсмажити на розпеченому деревному вугіллі. Подавати до столу чураско треба безпосередньо на шампурах, зрізуючи кожен шматочок безпосередньо перед відправкою в рот. Так м'ясо максимально довго залишається гарячим і соковитим, не втрачаючи свого чудового смаку та аромату. Ось саме за такою технологією приготування і вживання у справі чураско величезне значення має гідний кухонний інструмент!

Бренд Tramontina як ніхто інший добре розбирається в бразильської кухні, тому ТМ Tramontina випустила спеціальну серію кухонних аксесуарів і ножів Сһиггаѕсо для приготування однойменного м'ясного делікатесу. Який би рецепт з будь-якого м'яса ви не вибрали для приготування смачного чураско, вам не обійтися без спеціального обладнання, що включає в себе решітки, особливі ножі, виделки, щипці, лопатки і, звичайно, шампури!

Кожен виріб із серії Сһиггаѕсо виготовлено з особливою нержавіючої сталі і оснащене подовженою дерев'яною ручкою, яка захистить руки від опіків і дозволить зручно тримати кулінарні інструменти.

 

 

Маючи в наявності будь-якої з наборів для барбекю Tramontina Сһиггаѕсо, ви зможете відчути себе справжнім латиноамериканським кулінарним маестро і порадувати друзів смачним соковитим чураско!

 

Основні атрибути
Виробник  Tramontina
  • Ціна: 189 грн.